Porto nudi Casillasu novi ugovor

Odlučni da ga zadrže

Porto nudi Casillasu novi ugovor

Legendarni španski golman Iker Casillas će, po svemu sudeći, još neko vrijeme braniti za Porto.

Ovaj 36-godišnji golman je ove sezone pokazao da još nije za staro gvožđe, a pojavile su se informacije da bi mogao napustiti Dragao nakon isteka ugovora koji važi do juna.

Međutim, u Portu su odlučni da zadrže sjajnog Casillasa što najbolje potvrđuje izjava predsjednika kluba Pinta da Coste.

"Želim da Casillas ostane u klubu, ali sve je moguće. On je veliki golman i mnogo je dao Portu otkako je stigao u klub. Ponudit ćemo mu novi ugovor i nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik", poručio je Da Costa.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Iker Casillas je u Porto stigao 2015. godine iz Real Madrida, a za portugalski klub je branio na 105 utakmica. Interesantno, za vrijeme njegovog boravka u klubu Porto nije osvojio niti jedan trofej.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti