Porto se oglasio na Facebooku nakon što je Casillas doživio srčani udar

Šok za fudbalsku javnost

Porto se oglasio na Facebooku nakon što je Casillas doživio srčani udar

Endin Čaušević

Fudbalsku javnost danas su šokirale vijesti iz Portugala da je legendarni golman Iker Casillas doživio srčani udar.

Ugledna Marca objavila je da je Casillas hitno prebačen u bolnicu nakon što se srušio na treningu Porta, a doktori su ustanovili da je imao srčani udar.

Međutim, na svu sreću doktorski tim Porta je brzo reagovao i katastrofa je izbjegnuta. Prve vijesti iz Porta govore da je Casillas sada dobro, te da se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Mnogi su s rezervom uzeli vijesti o Casillasu, ali je Porto na kraju potvrdio da je to nažalost istina. Portugalski klub se oglasio i na Facebooku porukom podrške za legendarnog španskog golmana.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Uvijek zajedno! 'Forca' Iker!", poručili su iz Porta na zvaničnoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi