Portugalci dobili velike kritike, a Ronaldo se oglasio fotografijom na Twitteru

Kratko i jasno

Portugalci dobili velike kritike, a Ronaldo se oglasio fotografijom na Twitteru

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala sinoć je odigrala utakmicu bez golova protiv Ukrajine u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Portugalci će pokušati odbraniti titulu prvaka Evrope koju su 2016. godine osvojili u Francuskoj. Ipak, nisu dobro počeli kvalifikacije jer su mnogi očekivali laganu i sigurnu pobjedu protiv Ukrajine.

U tim se vratio i Cristiano Ronaldo koji nije igrao od Svjetskog prvenstva. Međutim, ni jedan od najboljih igrača svijeta nije uspio pomoći Portugalu da dođe do pobjede protiv Ukrajinaca.

U portugalskim medijima danas se mogu pročitati velike kritike na igru njihove reprezentacije, a mnogi su poručili da je nevjerovatno koliko je Portugal sinoć izgledao bezidejno.

Ipak, u odbranu svojih saigrača stao je kapiten Ronaldo koji se fotografijom i jednostavnom porukom oglasio danas na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Razmišljaj veliko", poručio je kratko Ronaldo uz fotografiju sa svojim saigračima.

Top Komentari

predator23
hahah. pogledaj ronaldova stopala
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi