Portugalski selektor potvrdio: Ronaldo je i dalje dio našeg tima

Iako nije igrao od Svjetskog prvenstva

Portugalski selektor potvrdio: Ronaldo je i dalje dio našeg tima

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo je posljednji meč za svoj nacionalni tim odigrao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Otkako je Portugal eliminisan od Ukrajine u Rusiji, Ronaldo više nije igrao za svoju reprezentaciju koja je i bez njega zauzela prvo mjesto u svojoj grupi Lige nacija i izborila plasman na finalni turnir.

Nakon utakmice sa Italijom (0:0), portugalski selektor Fernando Santos je na press konferenciji dobio pitanje da pojasni situaciju sa Cristianom Ronaldom i dao je vrlo jasan odgovor.

"Nema nikakve sumnje da će se Ronaldo vratiti u reprezentaciju. On se nije oprostio, i dalje je član našeg tima", poručio je portugalski selektor.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Cristiano Ronaldo je za reprezentaciju Portugala odigrao 154 utakmice i postigao je 85 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi