Poruka bez riječi Aleksandra Mitrovića oduševila sve u Srbiji

Fotografijom sve rekao

Poruka bez riječi Aleksandra Mitrovića oduševila sve u Srbiji

Edmir Škorić

Najbolji strijelac srbijanske nogometne reprezentacije Aleksandar Mitrović odlučio je na društvenim mrežama iskazati patriotizam u trenucima kada njegovom timu ne ide najbolje.

Mitrović je pogodio protiv Švicarske, no Srbija je u tom meču sinoć poražena s 2:1, pa su joj sada jako male šanse da se plasira u osminu finala. Ostaje duel s Brazilom, a Švicarskoj onaj lakši s Kostarikom.

Uz sve, susret sa Švicarskom donio je dosta kontroverzi, Orlovi su se žalili na suđenje, provokacije švicarskih reprezentativaca porijeklom iz Albanije i sa Kosova...

Mitrović je na Instagramu objavio zastavu Srbije i na taj način oduševio sve u svojoj domovini.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Chupy
Ljiljani brate ljepsi koliko hoces. Ova pomalo pederska, jos malo pa baca na dugine boje.
13 4
Benjamingst
Jel ovo Albanska zastava? Orao je Albanski....
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti