Poruka na semaforu stadiona Juventusa: Italijani pozdravili Zmajeve

Domaćini pokazuju gostoprimstvo

Poruka na semaforu stadiona Juventusa: Italijani pozdravili Zmajeve

Reprezentacija BiH će sutra navečer na stadionu Allianz u Torinu odigrati utakmicu kvalifikacija za EP protiv domaće selekcije Italije.

Danas su održane i zvanične press konferencije dvije reprezentacije, dok su Italijani već odradili svoj trening.

Reprezentacija BiH tek treba odraditi zvanični trening (posljednji pred utakmicu) na stadionu Juventusa, a na semaforu će ih dočekati poruka dobrodošlice od domaćina.

Naime, na semaforu stadiona Allianz trenutno stoji poruka:

"Nogometni savez Italije i Azzurri srdačno pozdravljaju momčad, delegaciju saveza i navijače Bosne i Hercegovine, te im žele ugodan boravak u Torinu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, susret Italija - BiH se igra sutra od 20:45 sati.

Top Komentari

Edin Merlin
Gospoda ljudi bili i ostali..! Baš me zanima šta bi bilo da gostujemo usranim smrdima ili rvatima !!!!
5 0
Ja vam kazem Italiani i Finci idu na EP a vise zajebavajte jos prije tekme sa fincima ja sam opominjao i govorio da mozemo lahko izgu7biti od Finske, to se dogodilo, ako bude istrcao isti sastav protiv Italije kao protiv Finske garant dobit cemo petardu, dobro je sto se vratio Pjanic, Civic, Saric, Sunjic i Zukanovic su najslabiji igraci u BiH reprezentaciji, treba ubaciti Nastica, Todorovica i Vrancica od pocetka utakmice sa Italijanima, ako mislimo da izvucemo makar jedan bod.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi