Posao vrijedan 10 miliona eura: Trebali su dovesti Džeku, a doveli su Kolarova!

Italijanski mediji tvrde da je posao završen

Posao vrijedan 10 miliona eura: Trebali su dovesti Džeku, a doveli su Kolarova!

E. Škorić

Italijanski mediji javljaju da je sve gotovo i da će Romin defanzivac Aleksandar Kolarov napustiti Rim.

Iskusni lijevi bek navodno prelazi u Inter jer je postigao dogovor s novim klubom, pa ostaje još da se Nerazzurri usaglase s Romom oko visine odštete. Pretpostavlja se da će iznositi oko 10 miliona eura.

Kolarov je ušao u zadnju godinu ugovora s Romom i Vučica je odlučila da nešto i zaradi. Očekuje se da sve bude gotovo do ponedjeljka, prije nego krene Liga nacija i reprezentativna okupljanja.

Podsjećamo da bi pored Kolarova Romu mogao napustiti i njegov priajtelj Edin Džeko, koji je ipak bliže Juventusu nego Interu, ali sve će se znati već danas kada će biti održan sastank Rimljana i bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo bi ujedno moglo značiti da je Roma pod palicom novog vlasnika spremna na velike promjene i znatno podmlađivanje ekipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GigantMostarski
Ne mogu shvatit sta ce Interu ionako spor igrac na bekovskoj poziciji. Pa on u svoje najbolje vrijeme nije bio brz, kako je tek sad spor s 32+
2 1
struja
E ovo je pojacanje za Romu,prodaja....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi