Poseban poziv za zvijezdu Bayerna pred utakmicu: Samo smo se počeli smijati...
Foto - EPA

Davies igra protiv Messija

Poseban poziv za zvijezdu Bayerna pred utakmicu: Samo smo se počeli smijati...

M. Šljivak

Alphonso Davies večeras će imati priliku da još jednom pokaže sve svoje nevjerovatne sposobnosti u duelu protiv Barcelone.

Davies će imati direktan sudar sa omiljenim fudbalerom Lionelom Messijem, a pred utakmicu je dobio zanimljiv poziv od oca.

"Otac me je nazvao i samo mi je rekao: Znači, igraš protiv svog omiljenog igrača (Lionel Messi). Odgovorio sam sa 'da', a zatim smo se obojica počeli smijati", kratko je istakao Davies.

On će sasvim sigurno htjeti da se dokaže protiv Messija u ovom meču i nema dileme da će Argentinac imati posla protiv sjajnog Kanađanina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mozzart vam omogućava klađenje na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.