Posebni zatražio da mu dovedu dvojicu fudbalera
Foto - EPA

Mourinho se sprema za narednu sezonu

Posebni zatražio da mu dovedu dvojicu fudbalera

Midhat Šljivak

Jose Mourinho zatražio je od rukovodstva Tottenhama dvojicu fudbalera u ljetnom prelaznom roku.

Iako Spursi imaju određenih financijskih poteškoća jer su u kreditima zbog izgradnje stadiona, Mourinha to ne zanima previše i zatražio je od čelnika kluba gotovo 100 miliona funti kako bi doveo dvojicu fudbalera.

Njegove mete su napadač Wolverhamptona Raul Jimenez i defanzivac West Hama Issa Diop, a njihov dolazak bi Spurse koštao gotovo 100 miliona funti.

Sjajni Meksikanac Jimenez igra fantastično u dresu Wolvesa. Odmah su mu počele stizati ponude, povezivao se s Manchester Unitedom i Real Madridom, a sada ga želi i Tottenham.

Njegova cijena je oko 44 miliona funti, a ostatak novca Mourinho planira potrošiti na Diopaa za kojeg West Ham traži 53 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho je veliko obožavatelj igre ovog fudbalera. Nakon utakice s West Hamom dok je bio na klupi Uniteda opisao ga je kao zvijer i silno ga sada želi dovesti u svoj tim.

Vidjet ćemo hoće li se to na kraju i desiti, a sigurno da bi dolazak ovih fudbalera znatno pojačao Spurse u narednoj sezoni.

Top Komentari

Arnel925
Dobra dva pojačanja bi ovo bila za Tottenham sigurno
1 0
Mele
Prodaju Kane, osta samo Dele i Son...Lukas. ako i oni ne ode, bice cudno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi