Poslije kiše sunce dođe: Eurogol Milika za tri boda Napolija

Napoli pobijedio Cagliari

Poslije kiše sunce dođe: Eurogol Milika za tri boda Napolija

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras u gostima Cagliari sa 1:0 u susretu 16. kola Serije A.

Napolitanci su prije nekoliko dana ispali iz Lige prvaka nakon poraza od Liverpoola na Anfieldu, pa su večeras morali odgovoriti na najbolji mogući način što se na kraju i desilo.

Iako su se prilično mučili čitav meč ipak su uspjeli doći do pobjede i to tek u sudijskoj nadoknadi a strijelac je u 91. minuti bio, vjerovali ili ne - Milik.

Kažemo "vjerovali ili ne" zbog toga što je baš ovaj poljski napadač prije četiri dana u 92. minuti na Anfieldu promašio osminu finala Lige prvaka.

Ipak, večeras ga je Bog pogledao te je upravo on svom timu donio tri boda u posljednjim trenucima susreta.

Napoli je nakon ove pobjede koliko toliko nastavio pratiti Juve i trenutno je na minus osam, dok je Cagliari ostao na 13. poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije