Posljednji u nizu je Destro: Za nekoliko sati klub iz Serije A doveo tri igrača

Prometno na Apeninima

Posljednji u nizu je Destro: Za nekoliko sati klub iz Serije A doveo tri igrača

A. Čaušević

S dolaskom 1. januara zvanično je počeo prijelazni rok. Najprometnije za sada je na Apeninima. 

Klubovi iz Serije A su danas ozvaničili nekoliko transfera, svakako najzvučniji je potpis Zlatana Ibrahimovića s Milanom.

Najviše posla odradila je Genoa. Klub kojem predstoji borba za opstanak u nastavku sezone je danas doveo trojicu igrača.

Iz Juventusa se  među stative vratio Mattia Perin, u vezni red je stigao Valon Behrami, dok će napad u nastavku sezone predvoditi Mattia Destro.

Iskusni napadač je danas stigao na ljekarski pregled, nakon čega slijedi i potpis ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prespreman sam za novi početak. Trebamo odigrati odličan drugi do sezone. Cilj je spasiti Genou. Već sam se čuo s nekim igračima, uskoro ću ih i vidjeti uživo", rekao je Destro.

Ovaj 28-godišnjak je od 2015. godine bio član Bologne, svojevremeno je slovio za jednog od najtalentovanijih igrača. Bio je član Milana i Rome. Preve minute u seniorskom fudbalu zabilježio je upravo u Genoi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi