Postaje najzvučnije ime lige: Clarence Seedorf stiže u HNL?!

Pregovara s Osijekom

Postaje najzvučnije ime lige: Clarence Seedorf stiže u HNL?!

E. Škorić

Holandska nogometna legenda Clarence Seedorf stiže u Osijek?

Portal Republika.eu tvrdi da je Ivan Meštrović otputovao u Dubai da razgovara sa Seedorfom o preuzimanju trenerskog posla u Osijeku.

Prvi čovjek Osijeka želi da nađe trenera, a spominjala su se i druga velika imena poput Christiana Panuccija i Hernana Crespa, no sada je najbliži Gradskom vrtu bivši veznjak Reala, Intera i Milana.

Seedorf je imao jako uspješnu igračku karijeru jer je osvojio Ligu prvaka s tri različita kluba, a od 2014. godine se bavi trenerskim poslom. Imao je kratko angažmane u Shenzhenu i Deportivu, a radio je i kao selektor Kameruna.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ukoliko Meštrović nagovori Seedorfa na dolazak, bit će to vjerovatno najzvučnije pojačanje u povijesti HNL-a.

Top Komentari

Zeleni_zub
Jedan bivsi Realovac u Osijeku, drugi u Tuzla City... hahahaha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi