Postignut dogovor, više nema dilema oko budućnosti Marcela Brozovića

Potpisuje ugovor

Postignut dogovor, više nema dilema oko budućnosti Marcela Brozovića

E. Škorić

Veznjak Intera dogovorio je četverogodišnji ugovor.

Uprava Intera željela je po svaku cijenu zadržati Brozovića i čini se da su uspjeli u tome.

Tuttosport javlja da je Inter dogovorio četverogodišnji ugovor s Brozovićem, te da bi ubrzo sve trebalo biti ozvaničeno potpisom.

Očeluje se da plata hrvatskog reprezentativca uz bonuse bude oko šest miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brozović je bio jako važan za Inter u osvajanju Scudetta, a i kod Simonea Inzaghija je neizostavan te ima ove sezone 18 nastupa uz jedan gol i dvije asistencije.

Brozović je dugi niz godina igrač Intera, u koji je došao iz zagrebačkog Dinama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Jedan od najbolji veznjaka svijeta i jedini za kojeg ni Hrvatska ni Inter nece moc nac adekvatnu zamjenu. Mozda Jakic dođe na tu razinu ali ga trrba pažljivo razvijati.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi