"Postoje dvije stvari vezane za nogomet koje mrzim: Jedna je zagrijavanje, a druga..."
Iličić je ove sezone postigao 12 golova u Serie A

Igrač Atalante jednostavno ne podnosi ove dvije stvari

"Postoje dvije stvari vezane za nogomet koje mrzim: Jedna je zagrijavanje, a druga..."

S. Pašalić

Atalanta je ove sezone ostvarila fantastične rezultate u Italiji.

Klub iz Bergama se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli Serie A, a pored toga je stigao i do finala Kupa Italije gdje je poražen od Lazija sa 2:0.

Najbolji strijelac ove ekipe je Duvan Zapata koji ujedno dijeli i drugo mjesto na listi najboljih strijelaca lige sa Krzysztofom Piatekom iz Milana.

Pored Zapate, Josip Iličić se svojim učinkom izdvojio u ekipi Atalante. Slovenac je ove sezone postigao 12 golova u Serie A što je sjajno za jednog veznog igrača.

Ipak, on je sve iznenadio sa svojom izjavom o tome da postoje dvije stvari vezane za nogomet koje najviše mrzi.

"Postoje dvije stvari koje me stvarno nerviraju u ovom sportu. Prva je zagrijavanje prije utakmice, a druga je sve ono što čujem o igrici Fantasy Football", rekao je Iličić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ljudi se ponašaju prema nama kao da smo igrači koji su došli sa idejama iz Fantasy Football-a. Mi samo igramo nogomet za naš klub, za fanove i nas same. Samo to, ništa drugo", dodao je igrač Atalante.

Atalanta sutra igra utakmicu posljednjeg kola Serie A na svom terenu protiv Sassuola i u slučaju pobjede će osigurati svoje mjesto u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi