10

Komentari (10)

Zax
Borac jak ko crna zemlja.Odgovoran sportski sektor,dobra klupa odlicna skauting sluzba je dovela do toga da je Borac miljama ispred ostalih.Domacinsko vodjenje kluba uz podrsku gradake uprave doveli su Borca to jednog ozbiljnog kluba na ovim prostorima.Svaka cast za gospodina Tegeltiju vidi se da ima viziju za velike rezultate
DOKTOR_GAZ_
Tako je. Bit ce sendvic i sok za bota.
Jel' ti Tegeltija podmazuje majku ili sestru, pa sliniš za njim?
user1680025161
Dogovorena tekma od prošle sezone, jer je Borac dao Posusju da ostane. Zato i nije trebala pomoc sudija, a poskoci svakako nisu zapinjali.
Trapatoni
Kad zasluzeno dobijete kao danas, onda sve cestitke i takvom igrom cu i titilulu vam cestitati! Ali lakrdikom cu vam uvijek mamu yebati i Vici preko Vice! Moze i posteno kad se hoce!
Siroki1948
Vraga zasluzeno vraca se dug od prosle sezone
Ajax11
Borac zapeo za titulom drzave koje organski ne mogu .
VrbaskaBanovina
Šampion na zasluženom odmoru. Srećni praznici šampioni! Odmorite se malo!
Shaba
Borac ih je realno pregazio. Inace vazda neke malverzacije, al danas su stvarno odigrali top i ovi nisu sanse imali. Sto se tice sudjenja, nije utico na rezultat, al definitivno cuvaju igrace Borca od kartona. Posusje nisam gledo losije ove sezone.
Ham0
Zasluzeno nema sta. Cestitke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.