Posvetio pobjedu optuženom za pokušaj ubistva, pa izazvao bijes trenera

Martins pretjerao

Posvetio pobjedu optuženom za pokušaj ubistva, pa izazvao bijes trenera

E. Škorić

Nogometaš Villarreala Ruben Semedo optužen je za pokušaj ubistva i nalazi se iza rešetaka.

Dvadesettrogodišnji Portugalac je uhapšen zbog otmice, pljačke, nelegalnog posjedovanja oružja i pokušaj ubistva.

Semedo je prije nekoliko mjeseci bio sudionik incidenta u jednoj diskoteci, gdje se verbalno sukobio sa nepoznatim čovjekom i potom ga uz pomoć prijatelja oteo uz prijetnje pištoljem. Satima je mučio nesretnog čovjeka, koji je kasnije na ispitivanju prepoznao Semeda i odmah je ovaj uhapšen.

Sporting je sinoć teškom mukom s 1:0 savladao Moreirense, a gol u nadoknadi za pobjedu Lisabonaca zabio je Martins, koji je isti posvetio Semedu uz poruku na majici, pa je dobio crveni karton.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Želio je da posveti gol Semedu, a sada će gledati utakmicu protiv Porta na isti način kao i on", kazao je bijesni trener Sportinga Jorge Jesus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi