Potez Izraelaca u Glasgowu za svaki respekt: Ni intoniranje himne ih nije omelo...
Izraelski nogometaši su prije početka meča odlučili skinuti jakne i na taj način pomoći klincima da se malo ugriju

Htjeli su da zaštite dječake i djevojčice

Potez Izraelaca u Glasgowu za svaki respekt: Ni intoniranje himne ih nije omelo...

E. Škorić

U Glasgowu su susret u okviru Lige nacija odigrali Škotska i Izrael, a domaća selekcija je u sjajnom meču slavila rezultatom 3:2.

Hat-trickom raspoloženog Jamesa Forresta Škotska je došla do pobjede kojom je obezbijedila prvo mjesto u grupi 1 Lige C, pa će za dvije godine igrati u B ligi Lige nacija.

Ipak, nekako najljepši dio meča u Glasgowu dogodio se prije nego će on i početi.

Naime, pošto je bilo jako hladno u Glasgowu, izraelski igrači su tokom intoniranja himni skidali jakne kako bi od hladnoće zaštitili dječake i djevojčice s kojima su izažlli na travnjak.

Sigurno potez za svaki respekt, mada je, ruku na srce, bio i nekoliko njih koji nisu imali namjeru da skinu jaknu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Alkma
NEMOJTE MOLIM VAS O IZRAJELSKOJ LJUBAVI SVAKI DAN U PALESTINI POKAZUJU BRIZNOST I LJUBAV UBIJAJUCI TAKVU IATU DJECU,CITAV SVJET JE ROB NJIH I NJIHOVOG NOVCA
48 3
Benjamingst
Ko njiha sisa TERORISTE koji bi sutra tu istu djecu ubijali da zive u Palestini.
24 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi