Potpisan sponzorski ugovor: Prva liga FBiH od danas ima novo ime

m:tel i NSFBiH dogovorili saradnju na tri godine

Potpisan sponzorski ugovor: Prva liga FBiH od danas ima novo ime

E. Čaušević

Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine danas je potpisao sponzorski ugovor s kompanijom m:tel za naredne tri sezone.

Nakon što je m:tel postao sponzor Premijer lige BiH odlučili su da dogovore saradnju i sa NSFBiH, odnosno Prvom ligom FBiH.

Tako će drugi rang bh. fudbala u naredne tri godine nositi ime m:tel Prva liga FBiH. Također, m:tel je preuzeo prava za prenose mečeva koje će raditi Arena Sport.

"Zadovoljni smo činjenicom da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za klubove i za igrače iz BiH kao i sve poštovaoce fudbala", poručili su iz m:tela nakon potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prva liga Federacije BiH dobija sponzora koji će omogućiti lakše poslovanje i rad klubovima. Zadovoljni smo i sretni što će Prva liga FBiH od danas nositi naziv m:tel Prva liga Federacije BiH. Nogometni savez Federacije BiH je potpisao ugovor sa kompanijom m:tel isključivo u interesu klubova Prve lige FBiH jer je cjelokupan iznos ugovoren sponzorskim ugovorom namijenjen za klubove Prve lige FBiH", rekao je predsjednik NSFBiH Irfan Durić.

Top Komentari

sslazio
Znaci prenosice se 4 utakmica PL, i po jedna iz FBiH i RS. Po meni, bolje da se svako kolo prenose sve utakmice PL. Ove lige gdje je sve namjesteno niko i ne gleda.
6 5
enko
Duricu,a gdje si ti tu u svemu ovome.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi