Potpuno neočekivana izjava Ranierija za Mourinha

Nahvalio ga kao niko nikada

Potpuno neočekivana izjava Ranierija za Mourinha

Fudbaleri Manchester Uniteda i Leicestera u subotu će igrati veliki derbi 6. kola Premiershipa.

Ovaj meč dolazi u veoma nezgodnom trenutku za obje ekipe, jer početak sezone nije prošao najbolje te se sada suočavaju sa imperativom pobjede.

Bit će ovo nova prilika da koplja ukrste Jose Mourinho i Clauidoio Ranieri, veliki neprijatelji, sudeći barem po engleskim medijima.

Ipak, da to nije baš tako, potvrdio je Claudio Ranieri, koji je na konferenciji za novinare pred meč protiv Manchester Uniteda nahvalio Mourinha kao niko nikada.

"Moj odnos s njim je veoma dobar, fantastičan. Nemamo problema. Možda ih je prije bilo, ali sada nema. Možda mi poslije meča ponudi i da popijemo po čašu nekog dobrog crnog vina. Ako ponudi, popit ću s njim. On je fantastičan trener, veoma je pametan. Također je fantastična osoba i želim mu sve najbolje, ali poslije subote", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč između Manchester Uniteda i Leicestera počinje u subotu od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti