Potvrda je bila formalnost: Novo pojačanje za Zmajeve pred baraž!

NFSBiH potvrdio

Potvrda je bila formalnost: Novo pojačanje za Zmajeve pred baraž! · Zvanično

A. Čaušević

Ono što je bilo poznato već neko vrijeme danas je postalo i zvanično. Zmajevi će za baraž, ali i budućnost dobiti novo pojačanje. 

Naime, NFSBiH je potvrdio kako je talentovani Dennis Hadžikadunić stekao pravo nastupa za reprezentaciju BiH.

"U NS/FS BiH danas je stigla zvanična potvrda da Hadžikadunić ima pravo nastupa za reprezentaciju BiH.

Dennis Hadžikadunić je rođen 9. jula 1998. godine u Švedskoj, za koju je i nastupao u mlađim kategorijama. Trenutno je član ruskog kluba Rostov", potvrdili su iz krovne kuće bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Hadžikadunić je baš kao i Anel Ahmedhodžić igrao za omladinske selekcije Švedske, ali je odlučio da u seniorskoj kategoriji natupa za Bosnu i Hercegovinu.

Top Komentari

Rajvosa2019
Mali igra dobro , ovo je pravo pojacanje za repku - ali cisto sumnjam da ce ga Bajevic vec staviti da igra u barazu- prvo ce najvjerovatnije na provjeru u nekom prijateljskom mecu
6 0
LeicesterCity
Nova dvojica nek budu standardni
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi