Potvrđeno da pregovori između Parme i Intera traju

Inter želi Darmiana

Potvrđeno da pregovori između Parme i Intera traju

Sportski direktor Marcello Carli je potvrdio da je njegova Parma u pregovorima sa Interom o mogućem transferu Marttea Darmiana.

Nešto ranije je ugledni italijanski novinar Gianluca Di Marzio saopštio da je Inter, prema njegovim informacijama, postigao dogovor s Parmom i da bi trebao za 2.5 miliona eura dovesti Darmiana na Meazzu.

Carli je sada potvrdio da pregovori sa Interom ponovo traju, nakon što ih je bilo i prošle godine.

"U pregovorima smo sa Interom, sve je počelo još prošle sezone. Razgovaramo o Darmianu", rekao je Carli na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Darmian, 30-godišnji bek, se prošlog ljeta vratio u Italiju kada je za 2.5 miliona eura iz Manchester Uniteda prešao u Parmu. On je prije odlaska u Manchester United 2015. godine u Italiji nastupao još za Torino, Palermo, Milan i Padovu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi