Potvrđeno: Pomjeren termina odigravanja svih utakmica 19. kola Prve lige FBiH

Zbog utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine

Potvrđeno: Pomjeren termina odigravanja svih utakmica 19. kola Prve lige FBiH · Zvanično

Utakmice 19. kola Prve lige FBiH igraju se predstojećeg vikenda. Iako je prvobitno planirano da se njih šest odigra u subotu, a dvije u nedjelju to se neće desiti.

SportSport.ba je još ranije pisao, a sada je i zvanično potvrđeno na stranici NSFBiH - sve utakmice 19. kola Prve lige FBiH igrat će se u nedjelju, 24.3.2019. godine.

Odluku je donijela Komisija za natjecanje NSFBiH, a sve utakmice će se igrati od 15:30 sati.

Termin odigravanja utakmica je pomjeren zbog meča reprezentacije BiH protiv Armenije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji se igra u subotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve utakmice 19. kola Prve lige FBiH, igraju se u nedjelju 24.03.2019. godine sa početkom u 15:30 sati, kako bi bilo omogućeno svim članovima klubova i službenim licima praćenje utakmice: Bosna i Hercegovina – Armenija", poručili su iz NSFBiH.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
znaci prcamo Velez tek u nedelju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi