Potvrdio sjajnu formu: Smajlagić zabio i Veroni

Gorica odigrala efikasan meč

Potvrdio sjajnu formu: Smajlagić zabio i Veroni

S. Mlaćo

Reprezentativnu pauzu klubovi su iskoristili za odigravanje prijateljskih utakmica, a Verona je savladala slovensku Goricu u sjajnom meču 4:3.

Slovenci su poveli pogotkom Oyewusija, da bi Verona do kraj prvog dijela golovima Faraonea i Carmine stigla do preokreta.

Marinić je izjednačio, a novo vodstvo Veroni donosi Stepinski. Pitanje pobjednika bilo je riješeno u 77. minuti kada je Sane pogodio za 4:2.

Na scenu je zatim stupio bh. napadač Semir Smajlagić koji je efektno pogodio pred sami kraj za konačnih 4:3.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Smajlagić je tako potvrdio sjajnu formu pred novu sezonu, te skrenuo pažnju na sebe.

Bivši omladinac Sarajeva se sjajno snašao u Gorici, a neće biti iznenađenje ako ga uskoro vidimo i na spisku mlade reprezentacije naše zemlje. Pogodak Smajlagića pogledajte na 3:05.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije