Povratak Almira Seferovića u bh. nogomet

Sigurno će biti veliko pojačanje za Vukove

Povratak Almira Seferovića u bh. nogomet

Samir Mlaćo

Novi ispit sutra je za nogometaše Olimpika. Vukovi sa Otoke će put Konjica na megdan Igmanu koji je također pobjedonosno krenuo u nastavak sezone.

Danas je tim sa Otoke dobio veliko pojačane u stručnom štabu. Naime, Olimpiku je pristupio ponajbolji kondicioni trener u našoj zemlji Almir Seferović koji je posljednji angažman imao u Kini.

Seferović je mnogo cijenjen u našoj zemlji ali i mnogo šire u svojoj oblasti, a treba istaći da je ranije radio u Slobodi, Sarajevu, Željezničaru...

Već ranije je radio u Olimpiku, te će ovo biti njegov povratak na Otoku. I kao igrač nastupao je za Olimpik, a na Otoci nisu krili zadovoljstvo zbog dogovorene saradnje.

Kada je u pitanju meč u Konjicu, optimista je bio Amer Hiroš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Igman je u prvom kolu savladao ekipu Goražda na gostovanju i pobjedom otvorio proljetni dio sezone. Radi se o izuzetno dobroj ekipi, koja ima nekoliko sjajnih fudbalera, ali mi smo tokom sedmice dobili sve potrebne informacije o njima i sigurno da spremni dočekujemo ovaj duel. Naš cilj je jasan, a to je pobjeda i tri boda te ćemo se tako postaviti na terenu od prvog minuta", kazao je Hiroš.

Meč na Gradskom stadionu Konjicu u 15 sati.

Top Komentari

nemozetako
Sigurno je najbolji u državi kada je Mlaćo tako napisao, a o cijenjenosti da ne govorim. Za 2 dana svi će po 90 minuta sprintati protiv Konjica, neće stati da trče kako će ih spremiti frajer
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti