Povreda je prošlost, Zakarić se vratio treninzima Partizana
Goran Zakarić je u redove Partizana pristigao u ljetnom prijelaznom roku nakon što je prethodno uspješno nosio dres Željezničara (Foto: SportSport.ba)

Igra već u narednom meču

Povreda je prošlost, Zakarić se vratio treninzima Partizana

Nogometni reprezentativac BiH Goran Zakarić uspješno se oporavio od povrede.

Ovaj 26-godišnji ofanzivac se nedavno sudario na jednom od treninga sa Markom Jovičićem, zbog čega je propustio meč Partizana sa Radnikom, kao i duele u Ligi nacija, no povreda je sada prošlost.

Mediji u Srbiji pišu kako se Zakarić vratio treninzima crno-bijelih, te da bi mjesto u startnoj postavi mogao naći već u nedjelju u meču sa Dinamom.

"Šanse da zaigram su velike", kazao je Zakarić za Žurnal, pa dodao: "Oporavak, za sada, teče super, sve je prošlo u najboljem redu. Ne nosim više mitelu i počeo sam da treniram sa ekipom."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zakarić se, podsjetimo, Partizanu priključio u ljetnom prijelaznom roku sa oreolom najboljeg igrača Premijer lige BiH. Navijače je brzopotezno kupio svojim izdanjima...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi