Povrede "poharale" Zvezdu, problema ima i Young Boys

Treneri odabrali startne postave

Povrede "poharale" Zvezdu, problema ima i Young Boys

Večeras se u Bernu igra prva utakmica play-offa za grupnu fazu Lige prvaka između Young Boysa i Crvene zvezde.

Treneri dvije ekipe su odabrali startne postave iz kojih se može zaključiti da su obojica imali problema sa povrijeđenim igračima.

Tako u duelu protiv Zvezde trener domaćih Seoane ne može računati na povrijeđenog Sulejmanija, ali ni na Camaru i Laupera. Također, problema sa povredom ima i napadač Hoarau, ali se on ipak našao na klupi za rezervne igrače.

Postava Young Boysa: van Ballmoos, Zesiger, Lustenberger, Mvula Lotomba, Garica, Sierro, Martins Pereira, Assale, Aebischer, Ngamaleu, Nsame.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kada je u pitanju Zvezvda, trener Milojević u Bern nije ni poveo povrijeđene Pavkova i Jovičića, te suspendovane Milunovića i Jovančića, dok se u konkurenciji nije našao ni Ben, koji je nedovoljno spreman. Njegovo mjesto u ekipi je zauzeo novi igrač Garcia.

Postava Zvezde: Borjan, Degenek, Pankov, Gobeljić, Rodić, Canas, Ivanić, Garcia, Marin, Vukanović, Boakye.

Top Komentari

Don Corleone
Napred Zvezdo!!!
0 3
Fce
Fala k da ste napokon napisali ispravno young boys
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi