Zvezda u borbu za grupnu fazu Lige prvaka ulazi sa velikim pojačanjem

Argentinac potpisao

Zvezda u borbu za grupnu fazu Lige prvaka ulazi sa velikim pojačanjem

E. Škorić

Mateo Garcia prešao je iz Las Palmasa u Crvenu zvezdu.

Garcia je krilni nogometaš rođen 1996. godine, a Zvezda ga je dovela za 1.800.000 eura, dok će sam igrač zarađivati 500.000 eura godišnje.

“Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost”, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Mateo Garcia će biti registrovan i za play-off mečeve Lige prvaka protiv Young Boysa.

Top Komentari

Taceoni
Svaka cast platiti 1 800 000 sa ovih prostora
3 0
Nocni_kralj
Sad se vidi gde su Zvezda, Dinamo i donekle Partizan (samo oni iz EXYU placaju ovolike transfere) u odnosu na ostatak EXYU, posebno na BiH ligu. Ali Zvezdi i Dinamu se to isplati ocas posla, ako se plasiraju u LS zaradice bar 25 miliona najmanje (uz sve uslove, marketing, ulaznice)..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi