Povrijeđen Lionel Messi!

Problemi za Barcelonu

Povrijeđen Lionel Messi!

Esmer Oštraković

Samo deset dana prije nastavka La Lige, ekipa Barcelone nalazi se u velikim problemima, a glavni razlog je Lionel Messi.

Naime, kako prenose španski mediji, on je na posljednjem treningu osjetio jako oštru bol u desnoj nozi, te je podvrgnut raznim pregledima.

Nakon pregleda zaključak doktora je da bi Messi vrlo lako mogao propustiti utakmicu protiv Mallorce, jer je predviđeni proces oporavka oko deset dana.

Messi je mogao raditi lagano, ali je pošteđen kako ne bi došlo do ozbiljnijeg oštećenja koje bi ga još duže udalji sa terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Postavlja se pitanje kako će medicniski tim Barcelone pripremiti svoje igrače za naredni period, tačnije da odigraju jedanaest utakmica u skoro pet sedmica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Saznajete ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti