Preokret za preokretom u slučaju Miralema Pjanića!
Foto - EPA

Dembele ipak neće u Torino

Preokret za preokretom u slučaju Miralema Pjanića!

M. Šljivak

Miralem Pjanić glavna je tema evropskih medija u proteklom periodu.

Bh. fudbaler konstantno se povezuje s odlaskom iz Juventusa, a kao potencijalna destinacija za 30-godišnjeg veznjaka spominje se Barcelona.

Pregovori Barcelone i Juventusa uveliko traju. Stara dama je prvobitno u zamjenu za reprezentativca BiH tražila Arthura Mela, a kako Brazilac nije želio da bude dio razmjene, Bianconeri su se okrenuli drugim opcijama.

Juventus je navodno pristao i da dio 'paketa' bude francuski fudbaler Ousmane Dembele. Mundo Deportivo je jučer objavio kako je Francuz rekao 'da' ovom dogovoru, ali ugledni L'Equipe ima drugačije informacije.

Prema njihovim informacijama 23-godišnji krilni napadač nema namjeru da napusti Barcelonu. Želi ostati na Nou Campu i boriti se za svoje mjesto i on je drugi igrač Barcelone koji je odbio razmjenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo šta će biti naredni korak katalonskog kluba. Oni silno žele Pjanića, ali za sada pregovori ne idu prema planiranom.

Dembele je ove sezone nastupio samo devet puta za Barcelonu i postigao je jedan pogodak. Često je u problemima s povredama i one su mu poprilično unazadile karijeru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Perete ko veš mašina na 90 :(
4 0
Denchi
Pa pitajte Miralema? Nece to nidokle, dobre plate u Barci, ne ide se nikom, a oni nemaju kesa za transfere...nije niko lud...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi