Naslovnica koja je uzburkala strasti: Dybala za Salaha?!
Mohamed Salah je ove sezone postigao 20, dok je Paulo Dybala tek na brojci sedam...

Navodno je ponuda već upućena, a uključen je i određeni novac

Naslovnica koja je uzburkala strasti: Dybala za Salaha?!

Od kada je Cristiano Ronaldo stigao u Juventus, Stara dama, prema nekim špekulacijama, ne zna šta da radi sa Paulom Dybalom, Argentincem kojem je donedavno bio suđen status prve zvijezde torinskog velikana.

Prije par dana su se pojavile špekulacije da se Juventus želi riješiti Dybale kako bi skupio 200 miliona eura za transfer Mohameda Salaha, ali mnogi ovakve napise britanskih medija nisu shvatili ozbiljno.

Međutim, sada su za ovu priču "zagrizli" italijanski mediji, a ona se našla i na naslovnici Tuttosporta.

Naime, Tuttosport tvrdi da Juventus želi direktnu trampu sa Liverpoolom, te da je već ponudio Paula Dybalu i 50 miliona eura u zamjenu za sjajnog Egipćanina.

Da li će ova ponuda biti dovoljna za Liverpool ostaje da se vidi. Podsjetimo, Salah je prošlog jula potpisao novi petogodišnji ugovor sa Redsima, u koji nije ugrađena otkupna klauzula i jasno je da bi njegov eventualni transfer mogao prići veoma blizu Neymarovom rekordu (222 miliona eura).

Salah bi momentalno predstavljao ogromno pojačanje za napad Juventusa koji je već "u godinama". 26-godišnji Egipćanin postiže golove "kao lud" od kada je dres Rome 2017. godine zamijenio onime Liverpoola, pa je tako u debitantskoj sezoni za Redse pogodio čak 44 puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane, Dybala je značajan period bio ključna figura u Torinu, ali sada ima sve manje prostora za igru. Ipak je Cristiano Ronaldo prva zvijezda. Tako je Dybala ove sezone odigrao 28 utakmice za Juve i postigao "tek" sedam golova.

Da li će Dybala narednog ljeta put Otoka, a Salah nazad u Italiju?

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Dybala je za mene bolji. Salah nekad zna zabiti a najvise sta radi jeste da trci okolo.
0 1
Mele
Agentario, kultura ti je na visokom nivou, komentarisi, pisi, kazi svoje misljenje, ali to magarac izbaci iz rijecnika, ne znas kome pises, ne vrijedjaj nikoga.Mozda je neko ko ti moze otac biti.fudbal je igra, a kultura je nesto sto se uci od malih nogu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi