Poziranje u novom dresu kao dokaz gdje će Lulić igrati sljedeće sezone

Povratnika među Zmajeve čekaju nastupi u Ligi prvaka

Poziranje u novom dresu kao dokaz gdje će Lulić igrati sljedeće sezone

A. Čaušević

Senad Lulić je već nekoliko mjeseci van terena. Nakon što je proljetos doživio nezgodnu povredu zgloba te zatim imao dvije operacije njegov oporavak još uvijek traje. 

Luliću je s Laziom ugovor isticao na kraju sezone. Iako još uvijek nema zvanične potvrde o produženju saradnje poziranje u novom dresu Nebeskoplavih može poslužiti kao dokaz da iskusni fudbaler neće nigdje iz Rima.

Italijanski mediji su početkom godine bili sigurni da će iskusni 34-godišnjak nakon devet godina napustiti Lazio, međutim to neće biti slučaj.

Naime, Lulić se našao u grupi fudbalera koji su poslužili za predstavljanje domaće i treće garniture dresova Lazija za takmičarsku godinu 2020/2021.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, odlični bočni fudbaler se još uvijek nije u potpunosti oporovio. Prije nekoliko mjeseci je potvrdio povratak u reprezentaciju BiH, ali njegov nastup u septembarskim utakmicama zbog povrede još uvijek nije zagarantovan.

Podsjećanja radi, Lazio je nakon 13 godina izborio plasman u grupnu fazu Lige prvaka, a čast da Nebeskoplave u narednom izdanju elitnog takmičenja predvodi kao kapiten će imati upravo Lulić.

Top Komentari

RocknRolla
Eto sve sama krema evropskog fudbala ganja njegov potpis, jos kapiten kluba.. gdje ce drugojam igrat u pm. Ncnc.
0 3
nijepoznat
Kralj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi