SMS golčinom osigurao Laziju Ligu prvaka, pa otkrio gdje će igrati u novoj sezoni

Sve dileme je otkonio

SMS golčinom osigurao Laziju Ligu prvaka, pa otkrio gdje će igrati u novoj sezoni

E. Škorić

Sergej Milinković - Savić se dugo vremena povezuje s najvećim evropskim klubovima, a sada je donio odluku.

Sjajni veznjak je jučer postigao eurogol u pobjedi nad Cagliarijem, a Lazio je nakon 12 godina uspio da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Rimljani suz ove sezone bili sjajni i zato će igrati na najvećoj nogometnoj sceni.

Bilo je dosta govora da bi srbijanski reprezentativac nakon sjajne sezone mogao da ode iz Rima, a on je poručio da ipak ostaje.

"Imam ugovor, a moj agent će se potruditi za ostalo. Ostajem ovdje i igram Ligu prvaka", rekao je, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Oduvijek mi je bio cilj da igram Ligu prvaka s ekipom Lazija i evo napokon se to ostvarilo. Dobro mi je ovdje i zato ostajem".

Lazio je imao priliku da zaradi više od 100 miliona eura za sjajnom veznjaku, ali i klub i igrač žele nastavak saradnje, a sa takvim igračem u ekipi Lazio će lakše do ciljeva.

Promo

Top Komentari

ryan.giggs
Slučaj Belotti, ver II.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi