Benzema želi da zaigraju zajedno u Realu

Poziv Mbappeu: Znam da ćeš doći prije ili kasnije

12

Komentari (12)

green_dragon
Joj cuj ovih SS.ba strucnjaka..."solidan" igrac.....sta vi gledate da mi je znat
Mele
Dobar igrac, ali nije najbolji na svijetu sigurno. To tek treba da dokaze i osvoji zlatnu loptu. Ako ne propadne kao i mnogi u Realu. Robinjo, Owen, Sneider, Robben , Jovic, Bale, Hazard, itd itd..
Mele
Znam da je dao dosta golova, ali potencijal, nije svakako iskoristio. Trebao je vise napraviti, povrede, pa trener Zidan, svakako je vise razloga za to.
Nele.
Trenutno najbolji igrac na svijetu. Kod koga bude imace narednih 10-12 godina najboljeg strijelca ekipe.
denimen9
Mbappe je buducnost, ko god to ne vidi, zao mi ga je
miki30
Ja neznam šta se tolika prašina diže oko ovog Mbappea. Solidan igrač i to je to. Brz, šutne loptu naprijed i trči za njom. Ko se zna dobro postaviti lagano ga čuvati. Sejo pokazao kako se to radi, samo malo ramenom ga gurneš i to je to.
burazengija
Ne rise , dijete je masina to sto je se uzdigao je druga stvar pa ljudima kvari misljenje o sebi.
miki30
Tvoje mišljenje, poštujem. Moje mišljenje je drugačije, lijep pozdrav.
Bavarac1312
Medijski prenapuhana "ličnost" čije dresove nose današnja djeca. Prosječan fudbaler iz jedne fudbalske velesile za čije će usluge neko platiti debelu svotu.
miki30
E to je to, ko prati fudbal skonta brzo ko je igračina a ko mediski napuhan igračić.
Siporex
Sa vecinom se slazem osim da je solidan igrac,uz Neymara je i odlican padavicar,nazalost... A za cuvanje,to si pogodio u potpunosti,malo jaca koncentracija,cvrst duel i tjt,vise nije pretjerano opasan po gol protivnika sto se vidilo i protiv BiH
Siporex
Sa vecinom se slazem osim da je solidan igrac,uz Neymara je i odlican padavicar,nazalost... A za cuvanje,to si pogodio u potpunosti,malo jaca koncentracija,cvrst duel i tjt,vise nije pretjerano opasan po gol protivnika sto se vidilo i protiv BiH...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.