Poznat raspored i satnice utakmica Zmajeva u Ligi nacija!
U septembru počinje UEFA-ino novo takmičenja, a bh. selekcija će odmjeriti snage protiv Sjeverne Irske i Austrije

Okršaji protiv Sjeverne Irske i Austrije

Poznat raspored i satnice utakmica Zmajeva u Ligi nacija!

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u septembru počinje takmičenje u Ligi nacija, a s našom selekcijom u grupi nalaze se Sjeverna Irska i Austrija. UEFA je nakon današnjeg žrijeba grupa odredila i satnice, odnosno termine utakmica u našoj grupi.

Bh. reprezentacija svoj put u novom UEFA-inom takmičenju počinje 8. septembra ove godine kada ćemo igrati u gostima protiv Sjeverne Irske, a utakmica se igra od 15 sati.

Naredni meč izabranici Roberta Prosinečkog igraju 11. septembra na domaćem terenu protiv Austrije od 20:45 sati. Liga nacija nastavlja se u oktobru kada će bh. selekcija 15. oktobra igrati ponovo na domaćem terenu, ali ovaj put protiv Sjeverne Irske. Meč također počinje u 20:45 sati.

Posljednju utakmicu grupne faze Lige nacija našu reprezentaciju očekuje 15. novembra kada ćemo gostovati ekipi Austrije. Utakmica se igra od 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Raspored utakmica BiH u Ligi nacija:

08.09: Sjeverna Irska - BiH (15h)
11.09: BiH - Austrija (20:45h)
15.10: BiH - Sjeverna Irska (20:45h)
15.11: Austrija - BiH (20:45h)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti