8

Komentari (8)

seyof1
Dajte nam listu potencijalnih SUDIJA dzaba nam dobra igra i slab protivnik kad se nadje "majmun u crnom" da nam kroji kapu.
velaMo
sarayson
Linfield, Flora Tallin i Riga najpozeljniji. D Tbilisi mina potencijalno, Slovan i Djurgardens iz jace lige realno, a ostali tu i tamo, moze se protiv njih pogotovo u BiH.
Saimai1316
Svi su nama nepozeljni,svi su velikani za nas,svi su super sila,svak ima te neke trenutke svoje ali nasim klubovima nikako da krene
rabodimis
Najpozeljnije i najlakse bi bilo da budemo medju ona 2 sto idu direktno.. XD
bistrik87
to je otprilike, nista nije zvanicno, al medju ovim timovima, svaki se moze proci, mislim da cemo lako do PlayOffa pa sta Bog dadne, cak se i izvlace 2 tima koja direktno idu u PO tako moze nas i to potrefit
belajbeg888
Divovi lagano prolaze bilo koji od navedenih timova
spectron
Isto što smo lagano prošli i ove prve 2 tekme....pravo smo ih prošli :) Samo da nas opet ne za**** sudija :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.