Poznato kada će Barcelona predstaviti Griezmanna na svom stadionu

Stiže u katalonski klub

Poznato kada će Barcelona predstaviti Griezmanna na svom stadionu

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Barceloni.

Griezmann je na kraju prošle sezone objavio da sigurno napušta Atletico Madrid, a dokaz da odlazi dobili smo prije nekoliko dana kada je Atletico njegov broj sedam dao Felixu.

Već dugo se špekuliše o tome da će Griezmann sigurno preći u Barcelonu, a sada je samo pitanje trenutka kada će se ovaj transfer ozvaničiti.

Predsjednik katalonskog kluba, Josep Maria Bartomeu, izjavio je jučer da je Barca počela pregovore s Atleticom i da će više informacija biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, čini se da je tu sve završeno jer je Mundo Deportivo objavio da će Griezmann 12. jula biti predstavljen na Camp Nouu kao novi igrač Barcelone.

Ovaj transfer trebao bi iznositi oko 120 miliona eura, a Griezmann će po sezoni zarađivati oko 20 miliona eura, te će potpisati petogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi