Poznato kada se Maurizio Sarri vraća na klupu Juventusa

Ne želi propustiti derbi

Poznato kada se Maurizio Sarri vraća na klupu Juventusa

Endin Čaušević

Juventus je proteklog vikenda u gostima savladao Parmu s 1:0 u meču prvog kola nove sezone Serije A.

Aktuelni prvak Italije s tri boda je ušao u novu sezonu, a jedini gol na ovoj utakmici postigao je Chiellini. Zanimljivo da je Juve u ovom meču bio bez trenera Maurizija Sarrija koji ima upalu pluća.

Sarri je već dvije sedmica izvan svih dešavanja i nije bio u stanju da vodi ekipu protiv Parme. Špekulisalo se da će propustiti i subotnji veliki derbi protiv svog bivšeg kluba Napolija, ali čini se da bi se mogao pojaviti na klupi Stare dame.

Italijanski mediji objavili su danas da je Sarrijevo zdravstveno stanje dosta bolje i da želi svim silama da vodi ekipu u duelu protiv Napolija. Sarri ima pregled u petak kada će doktori odlučiti da li može biti na klupi Juventusa u subotu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri se jučer pojavio na treningu Juventusa u veoma dobrom raspoloženju i očito da je upala pluća sada iza njega.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarS
Ne bi se čudio da nikako ne vodi Juventus ove sezone...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi