Silvano Martina otkrio: Džeko je bio na korak od Juventusa

Izabrali na kraju Higuaina

Silvano Martina otkrio: Džeko je bio na korak od Juventusa

E. Škorić

Silvano Martina, koji je često zadužen za transfere Edina Džeke kao posrednik, otkrio je da je bh. reprezentativac bio blizu Juventusa.

Martina je za Tuttojuve.com istakao da je Džeko trebao da dođe u Juventus u ljeto 2016. godine, ali je na kraju u Torino došao Gonzalo Higuain iz Napolija.

"Istina je da je u prošlosti i Juventus želio Edina Džeku. Skoro je potpisao za Juve prije nego što je stigao Gonzalo Higuain. Prvobitna namjera je bila ozbiljna, ali tada se Juve okrenuo argentinskom napadaču", rekao je Martina.

Inače, činjenica je da je Džeko i prije desetak godina bio na meti Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tada kao napadač Wolfsburga se povezivao sa Juventusom, a Tuttosport je krajem 2009. godine tvrdio da je Juve spremio 20 miliona eura za kupovinu Dijamanta.

Džeko se u karijeri povezivao s velikim brojem klubova, a bio je blizu Chelseaja zimus, no u posljednji čas je ostao u Romi. Ovog ljeta je bio dogovorio s Interom, no ostao je vjeran Vučici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Znadem silvane znadwm
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi