Prandelli dobio otkaz u Al-Nasru

Nakon serije loših rezultata

Prandelli dobio otkaz u Al-Nasru

Italijanski stručnjak Cesare Prandelli dobio je otkaz na klupi Al-Nasra.

Nekadašnji selektor Italije muči se otkad je otišao sa klupe Azzurra nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine. Poslije toga je vodio Galatasaray na samo 16 utakmica prij nego što je dobio otkaz, a bio je i u Valenciji 10 mečeva nakon čega je dao otkaz jer je bio nezadovoljan transfer politikom.

U maju 2017. godine on je imenovan za novog trenera Al-Nasra, ali u dosadašnjem dijelu sezone je imao samo pet pobjeda na 12 mečeva i dobio je otkaz.

"Al-Nasr je odlučio da da otkaz italijanskom strategu Cesare Prandelliju na mjestu trenera prvog tima. Trening prvog tima vodit će Ali Murad", navodi se u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, prije navedenih poslova, Prandelli je vodio Lecce, Veronu, Veneziju, Parmu, Romu i Fiorentinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije