Prava čarolija: Marko Marin pogodio u stilu Lea Messija

Kapa do poda...

Prava čarolija: Marko Marin pogodio u stilu Lea Messija

S. Grebović

Utakmicom između Crvene zvezde i Proletera koja je završena 4:0 spuštena je zastava na regularni dio Jelen Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su prvi dio takmičenja završili neporaženi sa 27 trijumfa i svega tri remija, što je dovoljno za čvrstu prvu poziciji sa 84 boda što je devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša. Vrijedi istaći da su svojg najvećeg rivala, ekipu Partizana ostavili u zaostatku od čak 30 poena.

Danas su na stadionu "Rajko Mitić" savladali Proleter sa visokih 4:0, a pogotke su postizali Boaći dva puta, te po jedan Marin i Ivanić. Posebno je bio atraktivan gol koji je Marko Marin postigao u 68. minuti nakon što je sjajno kombinovao sa svojim saigračima i kada je driblingom na patos poslao svog čuvara te lobovao golmana.

Ovakavi golovi neodoljivo podsjećaju na Lionela Messija, a svakako da Marin svojom konstitucijom i načinom vođenja lopte podsjeća na čarobnjaka iz Argentine. U nastavku pogledajte ovaj gol:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi