Pravda na stadionu Artemio Franchi u grčkim rukama

Sudije za meč Italija - BiH

Pravda na stadionu Artemio Franchi u grčkim rukama

Admin Čaušević

Višemjesečno neigranje utakmica fudbalska reprezentacija BiH prekinut će u petak gostovanjem Italiji u prvom kolu novog izdanja Lige nacija. 

Utakmicu koja će se igrati na stadionu Artemio Franchi u Firenci sudit će grčki arbitri na čelu sa Tasosom Sidiropoulosom.

Za asistente su delegirani Polychronis Kostaras i Lazaros Dimitriadis, dok će funkciju četvrog sudije obnašati Ioannis Papadopoulos.

Sidiropoulos koji ima 41 godinumeđunarodne utakmice sudi još od 2011. godine, do sada je sudio utakmice grupne faze Lige prvaka i Europa lige, redovno sudi i mečeve kvalifikacija za Europsko i svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Susret Italija - BiH počinje u 20:45, a Zmajevi će na Apenine otputovati sutra.

Top Komentari

stakleni
Aaaa... Piši propalo. Ništa, okrećemo se prema slijedećoj utakmici. :D
6 0
starmac
Samo bez crveni ako ikako može i biće dobro.Šta god i koliko god bilo.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi