Prcić dolazi kod Vranješa u AEK?

Želi ga grčki velikan

Prcić dolazi kod Vranješa u AEK?

Povremeni reprezentativac naše zemlje Sanjin Prcić definitivno će na kraju sezone napustiti francuski Rennes.

Ugovor koji mu ističe na kraju sezone Prcić je odlučio da ne produži i u predstojećem prijelaznom roku će potražiti novi klub, a nakon što se dovodio u vezu sa Valencijom, sada ga navodno želi i AEK.

Grčki mediji prenose da su čelnici kluba iz Atine pokazali veliko interesovanje za ovim 24-godišnjim veznjakom, a u slučaju da se transfer realizacije, Prcić bi tako postao saigrač Ognjena Vranješa.

Potražite više informacija na temu Super League:

AEK je inače nedavno osigurao naslov prvaka Grčke i tako izborio nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Prcić je u posljednje vrijeme jedan od najboljih i najstandardnijih igrača Rennesa. U ovaj klub je stigao 2014. godine iz Sochauxa, a u međuvremenu je slan na posudbe u italijanske klubove Torino i Perugiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi