Prcić: Želimo se što bolje pripremiti za Finsku, a cilj se zna

Prcić: Želimo se što bolje pripremiti za Finsku, a cilj se zna

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se u Sarajevu za mečeve protiv Finske i Ukrajine.

Zmajeve do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo očekuju dvije odlučujuće utakmice iz koje će nam najvjerovatnije biti dovoljna četiri boda kako bismo na kraju otišli u baraž.

Naši reprezentativci jučer su se okupili u Sarajevu, te su sinoć odradili jedan trening na stadionu Grbavica.

Pred ovu utakmicu danas je govorio i vezni igrač naše selekcije Sanjin Prcić koji vjeruje da naša ekipa može doći do pozitivnih reultata i na kraju osigurati drugu poziciju na tabeli.

"Dobro se osjećam, igrao sam u nedjelju 90 minuta za Strasbourg. Sretan sam što sam tu i drago nam je što smo se ponovo okupili. Polako se pripremamo za ove dvije utakmice", rekao je Prcić i dodao.

"Ovo su za nas itekako važne utakmice. Cilj je da se što bolje pripremimo za Finsku, znamo da će biti teška utakmica, ali želimo da se u ovih par dana pripremimo najbolje što možemo i dođemo do cilja".

Svjestan je da je Finska itekako opasna, ali vjeruje u naš kvalitet.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Znamo da Finska ima dobru ekipu, ali mi smo također svjesni našeg kvaliteta koji smo pokazali u kvalifikacijama. Sada je najvažnije da se pripremimo i dobro uđemo u meč i dođemo do rezultata koji će nam omogućiti utrku za baraž. Sigurno da će nam značiti puno podrška publike, njihovo navijanje će nam sigurno pomoći da dođemo do pozitivnog rezultata".

🔥 Sanjin Prcić o svojoj formi, pripremama reprezentacije, navijačima...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Tuesday, November 9, 2021

Top Komentari

Gladbach77
Sjajan igrac u sredini,,odlican tehnicar i kreativac,,gledao sam tekmu Strazbura koju je igrao,,bio jedan od najbolji pojedinaca na terenu,,
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi