Pred Bajićem novi izazovi: Grad poznaje, ali s klubom će ga upoznati dobro poznato lice

Neće ostati u Udineseau

Pred Bajićem novi izazovi: Grad poznaje, ali s klubom će ga upoznati dobro poznato lice

A. Čaušević

Riada Bajića čeka odlazak na novu posudbu jer se povremeni bh. reprezentativac ne nalazi u planovima Udinesea. 

Bajić će i dalje igrati u Turskoj gdje je proveo i većinu svoje karijere, s tim da ga sada očekuju izazovi u trećem različitom klubu.

Naime, ovaj 26-godišnji napadač će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Kasimpašu gdje će ga dočekati njemu dobro poznato lice, Haris Hajradinović.

U prošlosti je Bajić već boravio u Istanbulu kada je nosio dres Bašakšehira pa ne bi trebao imati problema s adaptacijom u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nekadašnji napadač Željezničara je u Turskoj igrao još za Konyaspor, a ugovor s Udineseom mu traje do ljeta 2022. godine.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Bajic dobar, ali za branje sljiva. Ima li neko kontakt treba mi kvalitetan sljivotres?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi