Predrag Papaz napustio Bosnu iz Visokog
Papaz je bio i ljubimac navijača Bosne

Iskusni defanzivac odlazi u Premijer ligu

Predrag Papaz napustio Bosnu iz Visokog

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Predrag Papaz napustio je redove federalnog prvoligaša visočke Bosne.

Papaz je ove polusezonu za Bosnu upisao šest nastupa u ligi, te jedan u Kupu BiH, pa je njegov odlazak iz Visokog bio sasvim očekivan. Bio je i jedan od ljubimaca navijača, te dobio i priznanje za najborbenijeg igrača u protekloj sezoni.

"Iz Bosne su htjeli da ostanem, ali dobio sam ponudu jednog premijerligaša i nisam puno razmišljao. Premijer liga je kvalitetnija, a finansijski uslovi su bolji", kazao je Papaz za SportSport.ba.

Iskusni defanzivac nije želo otkriti u kojem klubu nastavlja karijeru, a to će navodno biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Bosne, Papaz je u dosadašnjem dijelu karijere nosio des Slavije, Jabloneca, Waterlooa, NK Metalleghe BSI, GOŠK-a... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi