Predsjednik Atalante o Škrtelu: "Bio je tužan zbog supruge"
Foto: EPA

Slovak vrlo brzo otišao iz kluba

Predsjednik Atalante o Škrtelu: "Bio je tužan zbog supruge"

Odluka Martina Škrtela da poslije manje od mjesec dana napusti Atalantu bila je iznenađujuća za kompletnu fudbalsku javnost.

Nekadašnji defanzivac Liverpoola u Bergamu je predstavljen kao veliko pojačanje, za kratko vrijeme navijači su razgrabili njegove dresove, ali avanturi u italijanskom prvoligašu brzo je došao kraj.

Nakon nepunih mjesec dana iskusni fudbaler je potpisao sa Atalantom sporazumni raskid ugovora i otišao potom u Tursku, a šta se krije iza cijele priče konačno je otkrio predsjednik kluba iz Serie A Antonio Percassi.

"Nije se uklapao u sistem? Ma, ne... Bio je dobar dečko, ali tužan. Patio je zato što njegova supruga nije željela doći ovdje"; otkrio je Percassi za Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Škrtel je tako bez ijedne odigrane utakmice otišao iz Atalante, a iako se u međuvremenu još nekoliko timova interesovalo za njegov potpis, na kraju je završio u Istanbul Bašakšehiru kod našeg Edina Višće.

Top Komentari

tuzlaak
U ebo joj ja mater. :)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije