Predsjednik Atletica demantovao da je Griezmann prodan
Foto: EPA

Enrique Cerezo reagovao

Predsjednik Atletica demantovao da je Griezmann prodan

Španski mediji jučer su plasirali vijest da su Atletico Madrid i Barcelona već dogovorili transfer Antoinea Griezmanna na Nou Camp.

Francuz bi, navodno, na ljeto 2018. godine trebao potpisati petogodišnji ugovor sa Barcelonom vrijedan 100 miliona eura, ali sada se pojavila druga verzija priče.

Potrebu da reaguje osjetio je predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo, koji je demantovao tu informaciju rekavši da Griezmann zapravo želi ostati u Madridu.

"Griezmann ima ugovor sa Atleticom i naš je igrač. On želi ostati ovdje, vjerujte mi da nikada nije bio ozbiljan kada je govorio da želi ići. Ljudi jednostavno ne razumiju njegov smisao za humor", rekao je Cerezo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 26-godišnjak sa Atleticom ima ugovor do 2022. godine u kojem stoji otkupna klauzula u visini 100 miliona eura, pa ostaje da se vidi hoće li zaista i naredne sezone nastupati za Atletico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi