Predsjednik Atletica: Oblak je produžio ugovor

Slovenac ostaje u Madridu

Predsjednik Atletica: Oblak je produžio ugovor

U Atleticu su olakšali muke navijačima koji su strepili da će Jan Oblak napustiti madridski klub.

Slovenački golman je nastupima u dresu Atletica privukao veliku pozornost na sebe. Mediji su pisali kako su najveći klubovi današnjice za njegovo dovođenje nudili basnoslovne cifre, međutim čini se kako je Oblakova budućnost isključivo u Španiji.

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo je za španske medije otkrio kako je Oblak potpisao novi ugovor, što je iznenađujuće, ukoliko se uzme u obzir da se barem do sada iz kluba nisu očitovali oko toga.

"Oblakov ugovor je produžen, ako nije do sada bilo poznato", kazao je, između ostalog, Cerezo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oblak je u Madrid doveden 2014. godine za odštetu od 16 miliona eura iz Benfice, koja je time napravila fantastičan posao jer ga je iz Olimpije dovela za milion i 700 hiljada eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi