Predsjednik Fiorentine šokirao sve: "Razmislit ću ako ponude sto miliona eura"

Vlahović na cijeni, Viole ne žele popustiti

Predsjednik Fiorentine šokirao sve: "Razmislit ću ako ponude sto miliona eura"

Samir Mlaćo
Član Fiorentine Dušan Vlahović ovog ljeta se povezuje sa velikim brojem klubova. Vlahovića između ostalog želi Atletico Madrid.

Problem je naravno visina obeštećenja. Španski i italijanski mediji nagađaju kako je Diego Simeone odlučan da po svaku cijenu dovede mladog srbijanskog napadača u Atletico.

Fiorentina želi zaraditi što više na ovom sjajnom igraču, traži 70 miliona eura, a Atletico je spreman da udovolji njenim zahtjevima.

Madriđani su spremni dati 60 miliona u gotovini, a ostalih 10 miliona u jednom igraču kojeg će proslijediti italijanskom timu.

Predsjednik Viola Rocco Comiso svjestan je da u njegovom klubu mogu napraviti veliki posao. Zbog toga i vaga ponude, a dao je i zanimljivu izjavu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Prave odgovore šta će biti sa Vlahovićem ne mogu dati. Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost, ali mogu reći da planiramo ga zadržati. Ako stigne ponuda od 100 miliona eura, onda ću razmisliti. To je veliki novac za nas, posebno što nam pomoglo poslije svega što se izdešavalo za vrijeme pandemije koronavirusa. Pretrpjeli smo tada veliku štetu. Takvu ponudu ipak neću moći odbiti“, rekao je Comiso.

Da li Comiso igra duple igre te tako dodatno privlači klubove, te diže cijenu, ostaje da se vidi.

Top Komentari

user1604593678
Idi ubij se,ne vrijedi ni 20 milki.ubij seeeee
0 5
King_Kenny
...novi Luka Jovic,ko li ce se zaj*bati pa za ovog istresti grdne pare i dobiti nista.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi