Predsjednik i trener Dinama pretukao igrača jer je loše igrao

Nezapamćen incident u Srbiji

Predsjednik i trener Dinama pretukao igrača jer je loše igrao

E. Čaušević

Predsjednik i trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić, pretukao je jednog od svojih igrača zbog toga što je loše igrao.

Ovaj incident desio se 11. maja ove godine kada su igrali Dinamo i Spartak, a u centru pažnje bili su trener Dragan Antić i fudbaler Luka Ratković. Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" otkrio je šta se dešavalo na tom meču.

Antić je na poluvremenu utakmice prišao Ratkoviću i počeo ga šakama udarati u glavu čemu su svjedočili ostali igrači ovog kluba. Unosio mu se u lice i vrijeđao ga, a sve to jer je bio nezadovoljan njegovom igrom.

Ratković se javio u bolnicu zbog udaraca koje je dobio, te šoka zbog ponašanja njegovog trenera. Ovaj slučaj prijavljen je i FS Srbije i očekuje se da Antić bude žestoko kažnjen zbog nezapamćenog incidenta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsjednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predjelu lijeve i desne strane glave, pred brojnim svjedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i gurao naprijed-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vrijeđao ga i upućivao pogrdne riječi, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predjelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice", saopšteno je iz Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Promo

Top Komentari

Mostar
Dodzi u Bih Kad tad cemo te polomit nevole raja da se tako ophodni prema fudbalerima
0 2
burek_sa_mesom
"S R B I J A" BRACO
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi